Societatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIA

NOUTATI

 

 

 

23/05/2017 - Ca urmare a prelungirii termenelor limita pentru Romanian International Conference on Chemistry and Chemical Engineering 20, se extinde perioada de aplicare pentru bursele oferite de Societatea de Chimie din ROMANIA tinerilor, pana la data de 28 mai 2017.

31/03/2017 - In perioada 15–17 septembrie 2017, va avea loc la Galati, a IX-a Editie a Conferintei Nationale de Chimie – Invatamantul preuniversitar "Chimia – pol de dezvoltare continua a societatii umane", organizata de Sectia Educatia in Chimie a Societatii de Chimie din Romania. Mai multe detalii sunt disponibile in circulara 1 (la care este atasat si formularul de inscriere).

31/03/2017 - Pe data de 12 mai 2017, va avea loc la Oradea, Sesiunea Nationala de Comunicari Stiintifice a Studentilor si a Cadrelor Didactice din Invatamantul Preuniversitar, eveniment organizat de Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

29/03/2017 - Societatea de Chimie din ROMANIA acorda pentru tinerii chimisti un numar de 3 burse de participare la International Conference Students for Students, Cluj Napoca 2017, in valoare de 60 euro fiecare. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

28/03/2017 - Societatea de Chimie din ROMANIA acorda pentru tinerii chimisti (cu varsta de pana la 35 ani) un numar de 12 burse de participare la 20th Romanian International Conference on Chemistry and Chemical Engineering (RICCCE), in valoare de 350 lei fiecare. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

09/03/2017 - Revista CHIMIA apare sub egida Societatii de Chimie din Romania si se adreseaza tuturor celor ce iubesc aceasta fascinanta stiinta numita CHIMIE, dar in mod special elevilor si profesorilor din invatamantul preuniversitar. Revista CHIMIA va aparea trimestrial in format electronic (primul numar din editia noua va aparea in perioada 15-30 aprilie 2017). In tot ce ne inconjoara este CHIMIE astfel incat revista CHIMIA va cuprinde subiecte diverse din domeniul chimiei, de la articole si experimente de chimie pe intelesul tuturor, la noutati din domeniu, interviuri si informatii despre evenimente/actiuni si concursuri de chimie ce au loc la nivel national.

01/03/2017 - In perioada 1-31 martie 2017, este accesibil pe site-ul EuCheMS sondajul de opinie 2nd Employment Survey for European Chemists, la care sunt invitati sa raspunda chimistii europeni si de pretutindeni care lucreaza in Europa sau in strainatate. Obiectivul principal al acestui sondaj este acela de a crea o imagine clara a pietei fortei de munca din domeniul chimiei. Aceste informatii vor permite o analiza a ofertei educationale si a nevoilor pietei fortei de munca, echilibrul intre sexe, diferentele salariale etc. Deoarece situatia in domeniul chimiei difera foarte mult de la tara la tara, este important ca suficiente informatii specifice din toate tarile europene sa fie colectate, pentru a permite o analiza detaliata la nivel de tara, care va fi in interesul angajatilor europeni, angajatori si universitati. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

01/03/2017 - In perioada 12-15 septembrie 2017, va avea loc in Tara Mountain, SERBIA, evenimentul "Meeting Point of the Science and Practice in the Fields of Corrosion, Materials and Environmental Protection". Mai multe detalii sunt disponibile in website-ul evenimentului.

01/03/2017- In perioada 28-30 iunie 2017, va avea loc in Belgrad, SERBIA, evenimentul "7th European Variety in University Chemistry Education Conference". Mai multe detalii sunt disponibile in website-ul evenimentului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Societatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIASocietatea de Chimie din ROMANIA
© 2008 Societatea de Chimie din ROMANIA